crazy_tugba Süper Mod.
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 30 Nerden : Trabzon Kayıt tarihi : 22/02/09
| Konu: ARKADAŞLAR "EYLEM"İ NE ÇOK SEVDİĞİMİZİ YAZALIM Çarş. Mart 11, 2009 6:26 pm | |
| arkadaşlar Trendy dergisine yazı gönderdim.ilk gönderdiğim yazı şöyle: Merhaba; Ben Trabzon'dan Tuğba.Petek Dinçöz'ü ve Eylem'i çok seviyorum.Gerek şarkılarıyla,gerek sesleriyle kalbimde taht kurdular.Onları tanıyıp altın yüreklerini görerek,çok şeker,etrafa pozitif enerji yayan kişiler olduğunu anlayarak onları çok ama çok sevdim.Petek'imi daha çok seviyorum.(bunu dalgınlığımla yazmışım.ikisinide aynı eşitlikte seviyorum.)Ama ikiside benim canlarım.Kendileri olmasa da şarkıları,sevgileri dost oldu bana.Kalbimin Prensesini(Petek Dinçöz),Pamuk Prensesimi(Eylem) canımdan çok seviyorum.Banu,Aleyna,Tuğba,İrina,Hatice,Esra,Hacer,Gamze,Ayten;CANIM AİLEM SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM.Altığım yorumlar çok kırıcıydı arkadaşlar."Onlarda yürek ne arar?"---"Nerelerini seviyorsun?"gibi. Trendy'e tekrar yazı gönderdim.yeni daha Selam Gençlerin 1 Numaralı Dergisi.Ben Trabzon/Sürmene'dan Tugba.önceden de bir yazı göndermiştim.teşekkürler yayınladınız.bana gelen tepkilerde çok üzüldüm."onlarda altın yürek ne arar?" sözü beni gereğinden fazla üzdü.arkadaşlar bir insanı tanımadan iyide kötüde söyleyemeyiz.ama ben Petek Dinçöz***Eylem'i tanıyarak "altın yürekli" oldukları kanısına vardım.sonuçta hayranıyım.görmüşümdürde konuşmuşumdurda."onların neresini seviyorsun?" yorumlarıda aldım.herkesin zevki bir değildir.birisi "rock" birisi "pop" dinler.bunu değiştiremeyiz.lütfen başkalarının zevklerine saygı duyalım.buradan tekrar söylüyorum.PETEK DİNÇÖZ***EYLEM BİR NUMARA.[SEVENLERİNE BEĞENENLERİNE GÖRE].ONLARI ÇOOOK SEVİYORUM.ONLAR BENİM CANLARIM HERŞEYİM.BİRŞEY BİLİYORUM Kİ YAZIYORUM.SEVGİYLE KALIN.ÖPÜYORUM.bahar,ebru,hatice,gamze,irina,banu,aleyna,ayten,esra,hacer,esra d.,ayşe d,ayşe a,sümeyye havva,firdevs,öznur,nazlı,fatma,nesrin,gülçin,yasemin.SİZLERİ ÇOOK SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ CANLARIM.BU ARADA PETEK DİNÇÖZ***EYLEM İKİSİNİDE AYNI EŞİTLİKTE SEVİYORUM ORADA ŞAŞIRMIŞIM HİHİ(:demek istediğim trendy@hurriyet.com.trE-Posta gönderin.Konusuna "SERBEST KÜRSÜ" yazın. Eylem'i ne kadar çok sevdiğimizi görsünler.bu arada sizlerinde isimlerini yazıcaktım ama birdahakine biraz zaman geçsin haftaya sitemizin adresini,üyelerimizide yazacağım.SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM.TANIMASAMDA.frekansımız tutmasada.(: | |
|
mine_69 Administratör
Mesaj Sayısı : 216 Yaş : 31 Nerden : Yalova Kayıt tarihi : 17/11/08
| Konu: Geri: ARKADAŞLAR "EYLEM"İ NE ÇOK SEVDİĞİMİZİ YAZALIM Perş. Mart 12, 2009 10:37 pm | |
| yaaaa bende göndericektim gönderemesziniz diooooooooo deliricemmm kusura bakma tugba sana söz verdim azcam die ama pc yüzünden yazamıommmmm | |
|
crazy_tugba Süper Mod.
| Konu: ........... Cuma Mart 13, 2009 2:18 pm | |
| canım yha nasıl gönderemezsiniz diyor? offf ne gıcık durum yha.canım teşekkürler sözünde durmak istiyorsun.ama istediğim Eylem ne çok sevdiğimizi anlamaları.çok bunaldım bazı kişilerden. | |
|
mine_69 Administratör
| Konu: Geri: ARKADAŞLAR "EYLEM"İ NE ÇOK SEVDİĞİMİZİ YAZALIM Cuma Mart 13, 2009 5:13 pm | |
| yaa sinir oldummmmmmm grcktn bilmem ne yüzünden islem gerceklestirilemio yazıoo yazmak istiom ama yazamıom gıcek oldum | |
|
crazy_tugba Süper Mod.
| Konu: Geri: ARKADAŞLAR "EYLEM"İ NE ÇOK SEVDİĞİMİZİ YAZALIM Cuma Mart 13, 2009 6:10 pm | |
| bu net'i yapan iyi etmiş ama msn açılmıyor gıcık oldum bende buna yha.neyse olur İNŞALLAH. | |
|
mine_69 Administratör
| Konu: Geri: ARKADAŞLAR "EYLEM"İ NE ÇOK SEVDİĞİMİZİ YAZALIM Cuma Nis. 03, 2009 7:48 pm | |
| bende burdan yazarım EYLEM SENİ COK SEVİRUMM ASKIM BENMİMMMMM | |
|
emre Yeni Eylemci
| Konu: Geri: ARKADAŞLAR "EYLEM"İ NE ÇOK SEVDİĞİMİZİ YAZALIM Paz Eyl. 20, 2009 3:23 pm | |
| GAAMZELİ'mm senin pisikopat hayranınım ilk gördügüm andan berii bi cevap atarsan sevinirimm!!!! | |
|
emre Yeni Eylemci
| Konu: Geri: ARKADAŞLAR "EYLEM"İ NE ÇOK SEVDİĞİMİZİ YAZALIM Paz Eyl. 20, 2009 3:29 pm | |
| seni seviyorummmmmmm | |
|
crazy_tugba Süper Mod.
| Konu: Geri: ARKADAŞLAR "EYLEM"İ NE ÇOK SEVDİĞİMİZİ YAZALIM Ptsi Eyl. 28, 2009 12:25 pm | |
| ahhh keşke Eylem burada olsa.resmi sitelerinden facebook'tan ulaşabilirsi.n... | |
|